måndag 9 januari 2017

Sonen fyller 24Ä-sonen fyller 24 idag. Vi hade middag för honom hemma hos oss. Han beställde tacos och det blev tacos. Han kom dock hem och hjälpte till att ställa till med kalas, både vad gällde att flytta möbler, hacka grönsaker och plocka i ordning. Mannen gjorde tårtor, dottern bakade kladdkaka och garnerade tårtorna och när jag kom hem så dukade jag. När vi var klara kom gästerna. 

Vi höll det litet i år, bara familjen men vi var ändå 14 personer. Sonen blev glad och kände sig uppvaktad. Han fick mycket mat, presentkort på ICA, bio-biljetter, mera mat, diskmedel, skjorta, stickad tröja, kalsonger i massor, strumpor i massor, träningskläder och träningsoverall. Han blev glad för alla presenterna.

Eftersom det är skola och jobb i morgon stannade ingen länge. Det blev en trevlig middag en måndagkväll med familjen och tårta på det. Mysigt att det inte behöver vara så pretentiöst. 

Nu har första arbetsdagen för i år klarats av. Skönt! Natten till idag blev som förväntat ganska sömnfattig men i natt kommer jag sova desto bättre. I morgon ska alla upp. 

Inga kommentarer: