måndag 16 januari 2017

Arg

Idag vaknade jag av att mannen frågade om jag hade sovmorgon. Skit också jag hade sovit för länge men inte mer än 30 minuter så jag hann ju ändå. Jag fick dricka lite mindre kaffe på jobb innan jobb.

Idag har jag varit helt slut. Såå trött! Tröttheten visade sig i ilska. Kanske en reaktion på min mosters och morbrors öde, kanske för att jag tittade på GG till över 24 i natt eller kanske en kombo av båda. Det hjälpte ju inte att mina 3or betedde sig som oansvariga barn. Jag blev skitsur på dem. Det hjälpte inte heller att vår inkompetenta  biträdande rektor försökte göra sig lustig över bokförrådet som fortfarande är kaos och som han ansvarade för att det skulle vara klart tills vi började i augusti.

Jag har mest varit arg hela dagen. Det blev lite bättre framåt 15-16 tiden.

Hemma var jag inte arg längre. Jag lagade korv stroganoff med pasta och efter maten kom Anne och pratade bort en stund över en kopp kaffe. Hon och Per åker på semester snart. Härligt!

19.30 började dotterns träning och min yoga, så mannen agerade taxi och lämnade av mig på väg till dottern träning och hämtade sedan upp mig när han hade hämtat dottern. Yoga är svårt men jag tror att jag tycker det är kul. Få se vad jag tycker efter nästa gång.

Nu hinner jag 1 avsnitt GG innan jag kommer i säng men först ska jag ringa mamma och höra hur hennes dag har varit i Kristinehamn och Karlskoga.

Inga kommentarer: