söndag 22 januari 2017

Slutet...

Åh så har jag sett klart på alla Gilmore Girls delarna + de 4 fyra sista filmerna 10 år senare. Helt uppslukad var jag och kunde inte låta bli att se del efter del efter del. Jag fascineras över hur uppslukad jag kunde bli. Mycket var väldigt förutsägbart men jag älskade värmen som fanns mellan karaktärerna och att det var så många olika karaktärer. Den blev bara bättre och bättre och de 4 sista filmerna var en fint avslut på hela serien, då man fick komma tillbaka till Stars Hallow 10 år senare och se hur allt blev.

Nu får jag äntligen tid till att läsa ut mina böcker som jag har i bokklubbarna.

Jag är fortfarande inte helt bra i magen. Jag läste att om man får i sig något som kroppen inte vill ha så tar det längre tid för en gbp-opererad att få ordning på tarmfloran igen. Jag är säker på att det var något som inte var bra med ärtsoppan eller fläskkorven som vi åt i torsdags. Jag mådde illa direkt efter och hade ont i magen hela fredagen. Nu mår jag mycket bättre men måste fortfarande hålla mig nära toa efter det jag ätit. Annars kan jag äta och dricka som vanligt. Jag får väl ge det ett par dagar men i morgon stannar jag hemma.

Min morbror har kommit på samma korttidsboende som min moster. Det gick inte vårda honom hemma. Hoppas det löser sig snabbt med att hitta ett nytt boende till dem. Ett permanent boende för dem båda.

Inga kommentarer: