söndag 30 april 2017

Valborg

Dagen började med träning med grannen. Härligt!

En ung kvinna tuppade av inne på gymmet innan hon ens hade börjat, så grannfrun ringde 112 och jag såg till att hon inte flyttade på sig så hon fick svårt för att andas. Vi vet inte vad det var för fel, för när ambulansen kom gick vi. Men vi gjorde nog en god gärning.

Jag åkte hem och duschade för klockan 13 skulle vi vara hos Paola och Mela. Dottern delade reklam och kom dit lite senare när hon hade duschat. Vi var säkert 50 personer där i alla åldrar.

Solen sken hela tiden men det blåste kallt så om man inte satt i solen var det kallt. Vi hade vinterjackor på oss och filtar om oss. Det gick tills solen började gå ner. Då tände visserligen Mela brasan i trädgården men i år var inte intresset så stort att stå där. Det var för kallt. Ungdomarna var nere en sväng på Sankt Hans backar och tittade på den stora elden. De var borta 1 timme ungefär och då hade alla vi gått in. Många barnfamiljer hade gått hem, så nu fick vi plats allihop inne.

Nu är det midnatt och vi kan summera att dagen var trevlig. Vi hade många trevliga prat och mycket god mat och god dryck flera gånger under dagen.

Inga kommentarer: