lördag 20 februari 2010

Malin curlingtokig?

Igår satt mannen och jag och tittade på en del curling. Det är roligt att hänga på svenskarna, både herrar och damer, eftersom de vinner så mycket. Damerna har vunnit alla matcher de spelat och männen har förlorat en match. I går när jag jag gick upp visad det sig att mannen hade gått upp kl 6 och sett männens match mot Kina. Det blev en rysare.

På kvällen hejade vi på Kalla och Haag. Vad spännande det blev i slutet och vad duktig Anna Haag var som tog hem silvermedalj. Utpumpade av all sport gick vi och la oss.

Klockan 4.40 vaknade jag i morse för jag tyckte att ytterdörren stängdes. Konstigt! Äldsta sonen hade kommit hem tidigare och kommit in och sagt godnatt och yngsta sonen skulle sova över hos flickvännen. Jag gick ner och mötte min yngsta son.

Jaha vad gör jag då klockan 4.40 uppe, i vardagsrummet? Jo jag tittade efter om curlingdamerna hade börjat spela mot Kina. Det hade de. De var inne på 3:de rundan så jag satte mig för att titta. Skulle bara se lite, men det blev en sådan bra match och det var så spännande med svenskarna som förde så jag kunde inte stänga av. Den åttonde rundan ville inte ögonlocken hålla sig uppe, jag ville inte somna men ögonen föll bara ihop. Går jag och lägger mig då? Nejdå! Jag ställer mig upp och står upp åttonde och nionde banan så att jag inte somnar. Undrar om tidningsbudet såg mig och undrade varför jag står upp framför tvn?

Men svenskorna vann, 6-4, och jag kunde nöjd krypa till sängs igen. Snacka om att mannen blev förvånad över att jag visste hur det hade gått för damerna när jag kom ner till frukosten!

Jag upptäckte också att nu börjar det bli ljust ute vid 6. Härligt! Vi är på väg mot ljusare tider. I går töade det dessutom massor så våren finns kanske i år också.

3 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

He he Vi blev väckta 5:45 av en PIGG Josef. Sofie har hämtats på A6 kl 9:00 i fullständigt GALET snäkaos Nu stannar vi inne,,, Kram Maria

Anonym sa...

Ja, våren är på väg. Längtar efter våra grillkvällar och kaffedrickande i solstolen.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.