söndag 21 februari 2010

Vår eller önsketänkande?


I går luktade det vår när man hörde isen droppa från taken och snömängden säckade ihop och blev slaskig. Idag gick jag ut för att fotografera vårtecken.

Jag hittade inga! Idag känns det mer vinter igen med en aning snöande, men vi har betydligt mindre snö än i Jönköping, Tidaholm, Skara och Värmland. Vi har delar av vår släkt där och de visar bilder på facebook med mycket snö. Vi har åtminstone inte skottat på en vecka. Men vår... Det var nog ett önsketänkande.

I går var det ingen som ville titta på melodifestivalen utan i stället tittade vi på curlingen (D) när de mötte Ryssland. Den matchen blev en flopp, efter 6 rundan gav svenskorna upp 10-1 till Ryssland. Men dubbeljakten blev ju en rysare när Hellner och Olsson tog guld och brons. Otroligt!

Nu måste jag iväg och handla på City Gross till i morgon. Jag avskyr att gå in i stora affärer med mycket folk. Mannen brukar vara med men han orkar inte ännu inte hänga på. Bäst att han vilar så mycket så möjligt så han orkar med morgondagen när vi har födelsedagskalas.

Inga kommentarer: