torsdag 5 maj 2016

Sommaren här helst plötsligt....

Ledig dag men inte för mig. Jag har massor att rätta. Jag satte inte klockan på ringning, någon måtta får det vara. Något får jag unna mig. Jag äter min gröt och efter det plockar jag fram mina prov och ska göra mig redo. Då ser jag att jag glömt massor på jobb. 3ornas  och 1ornas uppsatser är kvar på jobb. Såå störigt!

Gjorde en kopp kaffe och satte mig hos grannen i solen en stund. Gick tillbaka in igen och rättade 1ornas läsförståelse. Jag hade inte heller kopierat upp sammanställningssidan/elev heller så när jag hade rättat det jag rättat kunde jag inte göra mer. Det är låst på jobbet så jag får lugna mig till i morgon då jag får köra in tidigt och hämta allt.

Jaha, vad gör jag då av min lediga tid. Jo mera kaffe hos grannen sedan plockade jag undan alla vinterkläder ur garderoben och hängde in sommarkläderna. Konstigt! Förra helgen höll jag på att frysa ihjäl och nu hänger det bara tunna klänningar och linnen i garderoben. Ska jag ta av mig strumporna nu också? Hittade mina jeans som jag hade på mig på inskrivningen innan operationen. De var lite stora.

Jag har premiärtorkat tvätten ute idag. Underbart när den kan torka ute. Fick dessutom stryka lite sommarkläder som jag bara packat ner rent inför vintern.

Dottern ville till Nova och köpa lite sommarkläder. Vi åkte dit när det var 1,5 timme kvar till stängning. Vi hann inte in till alla butikerna för dottern provade säkert 30 plagg på H&M men köpte 5. Jag köpte 2 klänningar, en på Lindex och en på Indiska.

Hemma igen lagade jag middag, fläskfilé med kantareller och hasselbackspotatis till mig och dottern och fisk med grönsaker till mannen.

Inga kommentarer: