torsdag 7 september 2017

Träning med PT igen.

Torsdagar är kort dag. Underbart!

Idag har jag känt mig lite frusen. Kanske för att det regnar hela tiden och att temperaturen visar höst.

4e dagen snart avklarad med LCHF. Det går lätt. Jag äter mig mätt och jag mår bra. Idag drack jag mitt ägg+smör-kaffe och till lunch blev det kotlett med min goda paprika, sambalgräddiga sås. Jag fick ta ett ägg och en ägglatte till innan träningen.

Idag var det nämligen min första träff med Linnéa Pt igen. Sp roligt! Jag har längtat efter att få börja träna med henne igen och hon var lika glad över att träffa sin tant. Vi började passet med att jag fick beskriva hur sommaren varit. Jag skämdes över att jag inte gjort vad vi kommit överens om men det var onödigt. Linnéa var mycket stolt över mig att jag faktiskt gjort annan träning. Trots att jag fortfarande står på 1+kg sedan vi skiljdes åt i maj, tyckte hon inte var något. Hon såg mina muskler!

Jag klarade sedan mitt personliga rekord i armhävningar. 20 st! När vi avslutade med rodden slog jag ännu ett personbästa och gick förbi vårt mål vi satte i våras. Tjoho!

Ikväll gjorde jag en mycket god kycklingrätt från kostdoktorn. Röd pestokyckling med oliver, fetaost gräddig sås och blomkål till det. Mycket gott!

Inga kommentarer: