söndag 10 september 2017

Gekås


Klockan 07.09 åkte vi från vårt hem, jag, mannen och dottern. 2 timmar senare gick vi in på Gekås i Ullared. Det var lugnt och skönt även om det fylldes på under hela tiden så var det överkomligt.

Vi delade på oss och hade egen handlelista och jag och mannen hade varsin vagn också. Syftet med Gekås var att fylla på i våra förråd. Schampo, balsam, tvål, deodoranter, bindor, tamponger, plastpåsar, rengöringsmedel, tandkräm, diskmedel och wettexdukar var slut. Det är inte sjukt mycket billigare längre men det är något billigare än på ÖoB. 

Jag hoppades på att vi skulle hitta en vinterjacka till dottern men hon ville inte ens titta på någon. Jag behövde lite mer träningskläder och det är billigt och bra på Gekås. Träningsbyxor med långa ben för 119kr. Jag köpte 2 par byxor, 2 t-shirts och en tränings-bh. Naturligtvis blev det strumpor och trosor också. Men jag hittade faktiskt 2 stickade tröjor i deras egna U-basic som är förvånansvärt bra kvalité för billig peng. Det blev en petrolgrön + en matchande t-shirt och en rost/ljung-färgad + en matchande t-shirt till. Det blir bra jobbplagg. 

Mannen och dottern var klara så himla tidigt så jag hann inte ens kolla igenom hela damavdelningen. Jag var inte ens inne på elektronik, media, hemtextil och knappt heminredning. Men jag hade inte något på handlelistan där heller. Julkort, adventsljus och cashewnötter stod däremot på listan och det hittade jag.

Dottern hade mest skönhetsprodukter och lite träningskläder. Mannen hittade trimmer, nästrimmer, halsdukar och lite annat kul.

Strax efter 14 åkte vi hemåt igen. Hemma packade vi upp allt med rasande fart och nu är alla förrådshyllor påfyllda igen. Nu räcker mycket 1 år fram. 

Jag ställde mig och lagade mat. Det blev färsbiffar med ajvar och fetaost i smeten, med gräddsås med ajvar i. Jag åt blomkål till medan de andra fick lite potatis till. Det var supergott!

Nu blir det en lugn kväll. Nu laddar jag för en ny vecka, morgondagen blir intensiv. Det är mycket på jobb just i morgon sedan ska jag och mannen på gratis-bio på stan.

Inga kommentarer: