söndag 7 maj 2017

Städat


Idag har det varit fart på oss hela dagen. Vi fick riktigt hyfsat väder till slut i dag också.

Efter frukost städade jag och mannen bort vintern på uteplatsen. Vi rensade mellan plattorna, räfsade bort gamla blad i rabatten och sopade marken fin. Dottern vaknade och hängde på när jag drog kärran fram och tillbaka till vårt förråd och hämtade hem alla utemöbler, grill och krukor. Vi skurade alla möbler och ställde på plats. Mannen fixade till alla skavankerna på så nu håller de en säsong till. Det är kanske dags att förnya sig till nästa säsong.

Grillen har rostat massor. Tveksamt om vi kan använda den hela säsongen.

Vi käkade lunch ute för första gången i år. Mysigt!

Jag fortsatte med att städa inomhus när mannen fixade klart ute.

Grannarna kom in med lite kaffe och det var så mysigt att sitta i solen så vi tog ett glas rosé alt, glas öl också när det var så trivsamt.

Vid 17 kom barnen hem. Y-sonen hjälpte mig att flytta in i min nya mobil. Jag avskyr att flytta över till en ny mobil, speciellt när allt är på nytt igen. Jag har ju ett annat märke nu och det är ett litet nytt tänk. Hoppas den ringer i morgon och väcker mig.

Ä-sonen skulle med kompisar på bio, så han stack tidigast. Vi grillade faktiskt på grillen och det fungerade denna gång. God entrecote och goda korvar.

Inga kommentarer: