måndag 8 maj 2017

Läslyft

Idag har jag mest fikat på jobbet. Jag städade undan en hel del på mitt skrivbord och det känns skönt att plocka bort en hel del. Det märks att det börjar gå mot avslutning.

Idag hade jag läslyftsgruppen. Sista gången för mig detta läsår. Min grupp kommer att ha en avslutande gång om 2 veckor men då är jag ju inte på jobbet, så de avslutar utan mig. Det har varit ett fantastiskt roligt år. Vi är en mycket bra grupp, som är seriösa men inte superseriösa. Vi är inte lata men vi är inte dömande om någon inte skulle ha hunnit med vad som sagts. Det är inget problem hos mig men om det händer är det mänskligt.

När jag sa att vi kommer att jobba i tillsammans även nästa läsår blev de så glada. De var rädda för att vi skulle bli nya grupper. Kul att de tycker som jag att vi fungerar bra ihop.

Det var min tur att ta med fika och jag hade tänkt ta med den halva prinsesstårta som blev över i går men den glömde jag och i stället blev det dammsugare. Men det verkade vara ok det också. De visste ju inte att jag hade tänkt ha med mig tårta.

Nu har jag haft min mobil 1 dygn och jag börjar bli kompis med den. Det är en del finesser att lära men det kommer mer och mer. Nu har jag lärt mig att stänga av allt plingande. Jag ville inte ha en massa signalerande om det kommer nyheter, meddelande eller ett wf-ord är lagt. Jag tittar när jag har tid och svarar. Skulle något vara livsviktigt så ringer väl personen i fråga.

Inga kommentarer: