lördag 6 maj 2017

Biljakt


Våra ungdomar vill ta körkort och övningsköra men vi har en automatare. Ä-sonen var inne på att köpa sig en bil så att vi kan övningsköra med honom. Vi tyckte det var lite synd att han som inte har gott om pengar skulle lägga ut till en bil. Vi har ju 3 ungdomar till som vill övningsköra, Y-son, flickvännen och om 9 månader börjar dottern, så vi tänkte att vi kanske skulle köpa en billig extrabil.

Idag var vi i Kristianstad och tittade på en billig bil. Vi hade nog slagit till om det inte varit rost under bilen. Det finns ju en del ute på marknaden, så vi letar vidare.

Jag hade tänkt att använda denna fina soliga dag till att göra uteplatsen fin och ställa ut utemöblerna. Men det blev inte så. Väl hemma igen kom grannfrun in med ett glas rosé. Mysigt!

Idag har jag inte skött mitt ätande så bra och fick nu i kväll ett stort blodtrycksfall med yrsel och kallsvettningar. Mycket otrevligt! Men mannen värmde lite paj, rester från i går, och med lite sallad. Nu när jag har ätit mår jag bra igen. Nu ska jag inte göra om detta igen och vänta så länge mellan måltiderna.

I morgon hoppas jag att vi fixar uteplatsen. 

Inga kommentarer: