fredag 26 maj 2017

Regnigt idag också


I går bestämde vi oss för att vi skulle ta sovmorgon, så i morse sov vi ända till 7.45 och då gick jag upp och duschade först. Det var mycket folk vid frukosten men vi fick sittplatser.

Dagens mål var att promenera ner mot 9/11 muséet som ligger nere i södra delen. Vi gick raka vägen mot målet men stannade som vanligt och drack kaffe, inom spännande butiker och åt lunch. När vi nästan var framme insåg vi att klockan hade blivit så mycket att vi inte skulle hinna bli insläppta innan de stängde insläppet. Tur var väldet för Maria kom på att hon glömt ta med sig NYC-passet där hennes biljett var.

Vi tog en taxi hem i trafikkaos och det tog en bra stund att komma hem. Men då har vi varit med om att vinka in en taxi och sitta i bilkö i New York.

Maria har köpt massor med fina kläder till sig själv och en del till pojkarna. Jag har köpt present till dottern och brorsonen och lite puder till mig själv.

Det har regnat hopplöst mycket hela dagen men ändå har vi traskat under paraplyet närmare 11500 steg. Men man ser och upplever inte så mycket av New York under ett paraply. Nu ska det nog vara färdigregnat tills vi åker. 

I morgon är sista dagen för på lördag åker vi och hinner inte med så mycket då. Vi har bokat en shutttle från hotellet idag. Den hämtar oss 12.30 och det kommer kosta halva priset jämfört med hitresan med taxi.

Inga kommentarer: