lördag 4 november 2017

Allhelgonadagen


November kan faktiskt bjuda på en hel del färg. Vårt köksbord översvämmas med härliga färger. Färger är viktiga. Det behövs för att lysa upp. Jag har ofta mycket färg på mina kläder. Det ger mig energi och jag tror att det ger andra energi också. Mycket är så grått, marint och svart just nu. Kan visst vara snyggt men så tråkigt!

Efter morgonkaffet åkte jag och grannfrun till gymmet. Jag var på powerpasset och grannfrun svettades inne på gymmet. Härlig start på helgen! Efter powerpasset, fixade jag och mannen uteplatsen och gjorde den vinterfin. De sista pelargonerna åkte i soporna nu och en ny höst/vinterkruka planterades.

Dottern fixade lunch till mig och henne, äggröra och bacon. Det smakade bra efter powerpass och utefix.

Innan det blev mörkt tog grannfrun och jag bussen till kyrkogården och promenerade där och tittade på gravar. Kyrkogårdar på allhelgonadagen är speciellt. Mysigt och lite magiskt. Vi gick sedan hem, så vi fick 1 timmes promenad. Härligt!

Hemma hade mannen börjat med maten och jag och dottern anslöt och hjälpte till. Idag blev det tacos. Jag gjorde egen kryddblandning utan socker. Den blev jättegod! Ä-sonen kom hem och gjorde oss sällskap. God mat, trevligt sällskap och härligt snack!

Nu är det softa i soffan. Jag känner mig trött men inte sjuk. Kroppen jobbar nog för fullt att försöka hålla mig frisk. Jag har lite störig rethosta i bland men annars mår jag bra.

Inga kommentarer: