söndag 5 november 2017

51-årig bröllopsdag


Idag har moster och morbror varit gifta i 51 år. 51 år!!! Nästan hela mitt liv. Respekt! I nöd och lust är verkligen på riktigt för dem. De har alltid tagit hand om varandra och nu på deras åldringshöst har morbror det tufft men han ger sig inte. Kärlek och envishet.

Sista dagen detta lov. Det har varit en fantastiskt skön vecka. Frisk luft och mysigt samkväm hos mamma och Sven första halvan och sedan härligt chill och träning hemma den andra halvan.

Idag har jag gått i pyjamas halva dagen. I går kom Anne på spontanbesök så vi missade "Så mycket bättre" så det tittade jag på idag. Mannen var iväg och fixade vinterdäck till silverpilen, så nu är den bilen vinterförberedd.

Jag var på yoga mellan 16-17. Jag börjar få till det mer och mer. En skön timme att träna upp rörligheten. Vi hade en ny instruktör idag men hon var också bra.

Hemma igen lagade jag och dottern renskavsgryta och i den hade vi bl a trattkantareller som hon och Sven plockade i veckan.

Nu laddar jag mentalt för en ny arbetsvecka. 7 veckors jobb nu till jullovet. Jag har läst ikapp mig på jobbmailen och checkat så jag är förbered på morgondagens lektioner. Lång dag i morgon som det brukar vara på måndagar, men det brukar ju gå bra.

Snart lite tv-häng och sedan sängen.

Inga kommentarer: