onsdag 16 augusti 2017

Kick off

Vi åkte till Järavallen i Barsebäck vid lunch idag. Här ska vi vara till i morgon.
Vi började med lunch sedan Apt-träff. Vi fikade och fotograferades och efter det delades vi in i smågrupper. Vi placerades ut i olika så stugor och där låg lite olika ingredienser, basvaror, äpplen, citroner och blockchoklad. Vi hade 2 timmar på oss att presentera ett bakverk /dessert. Alla bakverk lämnades in och bedömdes och serverades sedan till kaffet efter middagen.
Vi hade mycket kul i vår grupp. Ingen av oss kände varandra väl och det var lite svårt att komma överens om vad vi skulle göra. Vi gjorde en mustig chokladkaka med baileysgrädde och karamelliserade äppleskivor som vi dekorerade med tillsammans med hallon och björnbär. Det skulle egentligen vara baileysglasyr men den stelnade aldrig så vi vispade grädde och hällde i choklad/baileysröran i grädden. Det blev jättegott!
Vi hann också göra en citronfromage till de som är glutenintoleranta.
Vi har tydligen många duktiga bagare på mitt jobb. Vi fick se många fina verk. Vår kaka vann tyvärr inte men många tyckte om den.
Efter god middag och kaka satt vi kvar och pratade lite och några av oss gick vidare till en av våra stugor och tog lite mera vin och snackade.
Jag, Cici och Anna delar på en stuga. Vi har 4 sovrum , 2 badrum, 1 kök och 1 vardagsrum på 3 våningar.
Nu ska jag sova. I morgon hoppas jag på god frukost. I morgon åker vi tillbaka till jobbet efter lunch.

Inga kommentarer: