måndag 14 augusti 2017

Igång igen!


Första arbetsdagen avklarad! 

Det var roligt att komma tillbaka igen. Kollegerna var glada över att ses, inget byggdamm i husen och skolledningen bjöd på gofika hela dagen. Jag fick faktiskt gjort betydligt mer än vad jag trodde. Så skönt att vara igång igen. Jag styrde upp hela veckan och finplanerade nästan hela nästa vecka också. 

Nu har jag koll på de flesta kommande mötena i veckan. På onsdag åker vi på kick off med övernattning. Vi vet fortfarande inte vart vi ska. Kul!

Jag sov sjukt dåligt i natt men det var väntat. Jag har ändå klarat av dagen riktigt bra. Men nu i kväll var det ren vilja som fick mig att laga mat, panerad fisk, spenatstuvning och potatis. Vi satt ute, för naturligtvis har sommaren kommit med klarblå himmel och stor sol, fast det var kallt i morse. Jag har också slängt ihop min goda vinbärskaka. Vinbären låg i frysen som jag fick av Gerd förra året. 

Jag förbereder mig mentalt att gå över till LCHF i september. Jag ska prova det strikt hela september för att känna efter hur det känns i kroppen. Jag måste jobba bort mitt sockersug. Men jag vet ju inte hur kroppen tar emot den kosten efter operationen. Jag följer LCHF-are på Instagram och får så mycket fina matbilder. I stället för havregrynsgröt kommer det bli äggröra någon morgon och smörgröt någon morgon.

Snart kommer Ä-sonen hit och övningsköra med mannen.

Inga kommentarer: