fredag 4 november 2016


I morse vaknade vi till mera snö. Usch! Fast också fint. Men det är ju inte så kul när jag ska ut och köra. Nu visade det sig att det var plusgrader så det töade lite under dagen.

Vi hade en lugn förmiddag med gott kaffe, morgon-tv och snack med svägerskan medan barnen sov ut. Så mysigt att bara få tid med Maria.

Maria hade bokat bowling så vi hade lugnt till 12. Innan bowlingen åkte vi inom till svärfar/farfar. Maria skulle hjälpa honom med en telefon. Han blev så glad över att se oss.


Vi stannade bara en liten stund sedan bar det av till bowlingen.Vi spelade en 1 timme och dottern vann en omgång men svägerskan fick mest poäng totalt. Jag sög denna gång men det var ändå kul att göra något tillsammans.

Vi åkte hem till Maria och gjorde tacos till lunch sedan åkte vi hem till Lund. Resan gick bra. Snön tog slut i Värnamo sedan var det regn resten av resan.

Vi stannade till på ICA och handlade lite mjölk, bananer och köttbullar. Mannen ringde och sa att han precis kommit hem så han började skala potatis. Vi hjälptes åt att bära in all vår packning, packade upp maten, lagade mat, köttbullar, potatismos och sås och satte oss till bords. Vi hade mycket att berätta när vi varit ute på olika äventyr.

Nu blir det soffhäng med kaffe. Skönt att inte behöva ge sig ut på vägarna mer denna vecka.

Inga kommentarer: