lördag 19 november 2016

Dotterns första jobb

Idag jobbade dottern sin första dag med att dela ut reklam. Hon packade all reklam, packade vagnen och gick iväg. Jag följde med henne till första adressen och sedan lämnade jag henne och gick in på ICA för att handla lite grönsaker och knäckebröd.

Jag gick hem och tittade ikapp mig på svtplay och gick mest och njöt av att vara alldeles själv hemma. Mannen fixade till sitt rum på jobbet. När dottern närmade sig slutet var hon trött i armarna så jag gick och mötte upp hennes så vi kunde dra hem vagnen tillsammans. Trött men nöjd parkerande vi hennes vagn.

Jag är så stolt över hennes tänk. Hon tycker att hon behöver mer pengar så att hon kan ta ansvar för sina egna inköp. Då letar hon upp vilket jobb man få och anmäler sig, får tid till informationsmöte och vips får hon sms om att hon har fått jobb. Hon har inte en gång bett om att få mera pengar utan väljer att själv jobba ihop sina pengar. Idag tjänade hon sina första egna pengar.

Hemma åt hon och sedan kom mannen hem och det var dags för match. Hon bytte om och de åkte till Dalby. Hemmamatch idag. Jag latade mig mera men gjorde åtminstone middagen så den var klar när de kom hem.

Nu är dottern på lan och jag och mannen är själv hemma.

Inga kommentarer: