onsdag 27 december 2017

Nu är julen slut....

Nu är juldagarna slut och det känns lite sorgligt. Det ser fortfarande juligt ut i hemmet men julmusiken på radion är ersätt av icke julig musik. Julpynt och jultomtar är borta i butikerna. Nu siktar vi mot nästa fest, nyårsfesten.

Idag var jag och flickvännen runt i matbutiker och letade den mest prisvärda och fina oxfilén. Vi hittade den till slut på Coop, svensk oxfilé för 319kr/kg. Både flickvännen och jag köpte en rejäl bit var till våra middagar.

När vi ändå var iväg så passade flickvännen handla hem allt till deras fest nu när hon fick hjälp att få hem allt. Vi var först på systemet och handlade bubbel och vin sedan åkte vi till Willys och handlade övriga varor. 2 timmar efter det att jag hämtat upp flickvännen var vi hemma igen. Snabbt och lätt!

Dottern var hos Elli och lagar mat där, så jag och mannen gjorde hamburgare på högrevsfärs till middag. Jag åt utan bröd. Mamma och Sven är bortbjudna i kväll så de äter inte heller hos oss.

Jag känner mig sjukt stolt över mig själv. Jag har klarat hela julen utan snedsteg. Inget socker, vitt mjöl eller andra snabba kolhydrater. Jag mår hur bra som helst!

Vår nyår är planerad, skönt!

Mamma och Sven ringer när de vill komma hem.


Inga kommentarer: