lördag 7 oktober 2017

Book of mormons


Vad gör regn i Stockholm när man har en massa butiker att sticka in i och trevligt sällskap? 

Efter en god frukost där alla var samlade var vi redo för en runda på stan. Det skulle vara lyckat om vi hade hittat ett par vinterskor till dottern. Det gjorde vi inte, trots många skor att välja mellan. Men jag och mamma fick nya strumpbyxor i alla fall! Dottern köpte lite vantar, sockar, ett halsband och tuffa örhängen. Jag köpte en t-sirt, stickad tröja och en fin ullkavaj (på Erikshjälpen för 100kr).

Hemma igen tog vi lite att ät och sedan bytte vi om och tog bussen till China teatern. Där såg vi the Book of Mormons. Fantastisk föreställning! Mycket annorlunda! Grovt språk men ändå med gott syfte. Lite omtumlande, chockerande men också hysteriskt rolig. I pausen drack vi lite bubbel/öl/läsk för att fira mamma som hade namnsdag.

Föreställningen var slut vid 18 och då tog vi bussen hem. Hemma dukade vi, värmde köttgrytan, kokte ris, kokte blomkål och hällde upp champagne. Vi fortsatte trevligheterna och drack gott, åt fantastiskt gott och avslutade kvällen med en omgång plump. Jag vann, så det kunde inte sluta bättre.

Innan alla hade borstat tänderna blev klockan 23.30 och vi gick och lade oss.

Inga kommentarer: