onsdag 7 september 2016

mitt i veckan

Mitt i veckan och livet rullar på i ett.

Mannen åker till Växjö direkt efter jobbet och kommer hem i morgon, så han packade övernattningssaker. Vi behövde inte åka förrän 7.30 idag. Lyx med 15 minuter mer tid att ligga och dra sig.

På jobbet stod kaffet och väntade på mig. Gott! Sedan hade jag 3 lektioner på raken. Mellan lektion 2 och 3 blev det brandövning. Störigt! Det drog ut på tiden eftersom larmet inte kom i gång i alla hus som det skulle. Tur att det var varmt och skönt ute.

Jag slutar ganska tidigt på onsdagar. Lyx! På väg åkte jag inom ICA, behövde köpa på mig lite mellanmål. Av någon anledning har mina mellanmål försvunnit från min dagordning och jag känner att jag är orkeslös och trött på eftermiddagen. För 1 år sedan var jag noga med att ta med 2 mellanmål och lunch till jobbet men nu slarvar jag med det mer och mer. Det får bli skärpning på det nu.

Jag handlade ostkaka, kvargdryck, knäckebrödssandwich, frukt och fröknäcke. I morgon ska jag ha med mig 1/2 nektarin+ 1/2 apelsin till min keso. De andra halvorna får jag ta till kvällen hemma. Kvargdrycken drack jag upp i dag, den var god så det kommer bli fler nästa gång jag handlar.

Ikväll blir det jag som kör till träningen eftersom mannen inte är hemma.

Inga kommentarer: