torsdag 14 juli 2016

Ullared


Puh! Efter många timmar kom vi ut med 7 påsar med tandkräm, schampo, träningskläder, regnkläder till dottern, smink och handdukar och mycket mer. 

Vi kom dit 8.30 och då var det lugnt. Vid lunch började det kännas fullt. Zandra och Joel kom och dit så vi tog en fika i sportbaren och pratade lite. Vi hade inte så mycket på listan och naturligtvis blev det me inhandlat än vad som stod på listan men bara lite onödiga prylar ;-).

Allt vi skulle ha fick vi tag i men jag skulle vilja ha ett pat träningsshorts också. Min storlek var slut. Mannen fick inte heller tag i några träningskläder.

Ditresan gick snabbt och smidigt men hemresan tog tid, dels för att vi stannade på en mack och gick på toa och tog en kaffe och dels för att vi körde in i Laholm och tittade efter ecco-skor i en skobutik. Det blev inga skor. När vi ändå var ute och körde åkte vi inom kusinen i Helsingborg och hämtade upp svägerskans jacka som blev kvarglömd där, som vi körde och lämnade.

Vi åkte också inom till ICA och handlade lite kycklingspett, salami, bacon, avocados och banan och väl hemma blev det enkel middag med kyckling, baconlindade haloumistavar, körsbärstomater med mozzarellaost, kycklingspett och festaost - och spenatfyllda piroger. Vattenmelon till efterrätt. Mätta, trötta och belåtna plockade vi undan allt vi handlat och hängde en stund i soffan.

Inga kommentarer: