torsdag 21 juli 2016

Källby


Fint väder i dag också. Mannen åkte iväg i morse och handlade surdegschiabata. Vi gjorde goda mackor till vår picknickskorg. 

Jag kände för att simma idag så vi åkte till Källbybadet. Det var ovanligt lite folk för att vara mitt i sommaren och fint väder. Så vi fick gott om plats.

Jag har börjat lyssna på en ny bok, Jojo Moyes Sofis val, tror jag den heter. Det är härligt att bara ligga i solen och känna hur solen smeker kroppen och stänga av allt runt omkring en och bara sjunka in i en bok.

Vi var kvar till strax före 18 för mannen fick tag på Paola och Mela och bjöd hem i kväll. Vi skulle ju hinna äta innan de kom.

Vi åt torskrygg med baconbitar och smörslungade grönsaker. Jättegott! När vi skulle äta kom Anne på spontanbesök. Kul! Vi drack lite vin. När Paola och Mela kom fixade mannen fram lite kaffe och vi hade både blåbärspajrester och kladdkakerester så det blev riktigt festligt. Vi hade några trevliga timmar tillsammans innan de gick hem. De ska upp och jobba i morgon bitti. Det ska inte vi!

Inga kommentarer: