onsdag 13 juli 2016

Tavlor och quiz


Idag hängde vi äntligen upp Annas fina foton som vi ramat in. Vi mätte efter alla konstens regler men när vi hängde upp tavlorna var det ojämnt. Det visade sig att IKEA hade satt sina hängen lite hur de ville. Suck! Surt med fler hål i väggen än vad som är nödvändigt. Men det ser vi ju ite så länge tavlorna hänger på plats. Vi blev jättenöjda.

Dagen har varit slapp och bra. Solen tittade mestadels fram och idag kom inget regn. Mannen var uppe tidigt och lämnade bilen på service. Sura men nödvändiga pengar, 5000kr. Bilen blev klar efter lunch och grannen skjutsade honom till Hedbergs. Snällt!

Jag målade naglarna och lyssnade på min ljudbok. Just nu lyssnar jag på Arvet efter dig med Jojo Moyes, som är en fortsättning på Livet efter dig. Den är också bra.

Nu på kvällen var jag, mannen, bror, svägerska och Malin och Sten på Mejeriet på mat och quiz. Vi klarade oss riktigt bra. God mat åt vi också.När vi kom hem hade dottern kommit hem. Det blir sängen direkt för vi ska upp klockan 6 i morgon då vi ska åka till Ullared.

Inga kommentarer: