fredag 22 juli 2016

Bad i Lomma


Mannen startade dagen med att åka och klippa sig. När han kom hem var nästan allt packat för en dag på stranden. Idag tänkte vi prova Lomma. Där har jag inte varit sedan pojkarna var små. 

Svägerskan ville också följa med så vi hämtade upp henne. Det var fler som tänkt som vi. Vi låg som packade sillar med alla andra på stranden. Där var trångt och jag undrar verkligen varför. Havet som ut som det glittrade på håll men kom man ner till vattnet var det skitäckligt. Slemvatten som låg stilla längs med strandkanten, slemmig tång som luktade illa och brunt grumligt vatten. Nu var vi där men vi hoppade att doppa oss. Jag förstår inte hur småbarnsföräldrar kunde låte sina små barn vara där.

Men trots detta hade vi en mysig dag tillsammans. Solen sken och det fläktade lite så det fanns inget behov av att bada.

Vid 17.30-tiden åkte vi hem. 

Vi plockade upp väskorna, duschade och sedan kunde vi njuta på uteplatsen av en god middag som redan var klar. Vi åt goda rester sedan vi grillade. Gott och skönt att ha maten klar. Vi hade till och med efterrättrester kvar till kaffet.

Ikväll är jag helst slut så det blir en tidig natt. Vi får se vart vi åker och badar i morgon.

Inga kommentarer: