torsdag 16 juni 2016

Trött och nöjd


Det blev inte många timmars sömn i natt och det har jag känt av hela dagen. Dels släppte all anspänning efter att ha fått ihop Evas fest och dels går luften ur en när eleverna har lämnat skolan i kombination med lite nattsömn känns det segt. Ändå har det känts lite festligt i dag också. Vi hade så mycket mat över från festen som vi ställde ut och eftersom det inte är någon skolrestaurang öppen stannade alla kvar och åt på jobbet. Alla var så nöjda och glada efter festen och vi pratade om många roligheter från gårdagen.

Eva var också så glad och nöjd och det är ju det viktigaste. 

Jag var inne tidigt och städade upp det sista i personalrummet. Allt hann inte diskas i natt så maskinen behövdes tömmas och fyllas igen. Det var lite skålar och annat som skulle ställas på plats och soporna skulle slängas i containern. Jag behövde inte göra allt, vi var flera som hjälptes åt.

Dagen har fyllts med många konferenser, segt men meningsfullt. Skolledningen har lyssnat på oss och ansträng sig att få in saker att avhandla som vi tycker är viktigt och meningsfullt. Dagen avslutades i ett extrainsatt samverkansmöte och jag fick vara med som skyddsombud.

När jag kom hem var mannen nästan klar med maten och vi åt tillsammans. Dottern var på rean på Nova och kom hem senare. Hon var så glad när hon kom hem. Hon hade hittat många fina fynd. Hon berättade också att hon red i går, alldeles själv. Bästa vännen var ridlärare. Mannen berättade att hon var nöjd, glad och trött när hon kom hem.

2 arbetsdagar kvar.

Inga kommentarer: