söndag 5 juni 2016

Åter igen en fantastisk dag!


Soliga varma dagar plockar fram det bästa hos alla. Idag har vi haft en fantastisk dag hemma. Sen frukost med äggrör och bacon på uteplatsen som följdes av kaffe med grannfrun. Sedan hängde hon hos oss ett tag. Vi hade många härliga skratt och det var före rosévinet. Efter lunch kom nämligen grannfrun med rosévin i stället för kaffet. Det smakade jättegott!

Mannen var och handlade grillmat till kvällen. Min bror med familj ringde och ville ha med oss på bangolf men det orkade vi inte, i stället bjöd vi hem dem till oss på mat, vin/öl och kortspel.

Sen eftermiddag slog värmen om och temperaturen sjönk. Åskan mullrade och vi antog att det skulle bli åskskurar så vi plockade in alla dynor. Det kom liiite regn. Tur att inte kvällen regnade bort.

Bror med familj kom vid 18 och när köttet var genomstekt på grillen åt vi. Grannarna kom in efter maten och vi drack mera vin/öl och mintu. Svägerskan hade med sig en jättegod jordgubbsrabarberpaj som vi åt till kaffet. Jag fick en dump och fick lägga mig en stund. 

Vi satt ute med det var varmare kvällen innan. Sent gick vi in och spelade lite kort. Vi var alla trötta så det blev mest fniss och taxin kom och hämtade innan vi hann klart. 

Inga kommentarer: