tisdag 26 april 2016

Längtar efter våren och då menar jag värmen

Nu är jag trött på att gå och frysa. Jag har lagt undan de varmaste stickade tröjorna för att de tillhör vintern. Jag vill inte plocka fram de igen men åh vad jag är trött på att frysa. Ändå har jag alltid dubbla tröjor på mig.

När kommer den? Vårvärmen. Jag vill köpa blommor till krukorna, ställa ut utemöblerna och ladda grillen. Det är ju Valborg på lördag och jag vet att det kan snöa öven denna dag, men det har också varit sommarvarmt någon gång.

Idag har jobbdagen varit fullspäckad. Jag har såå mycket och alldeles för få timmar på dygnet dessa två veckor som kommer. Jag får göra så mycket jag hinner mer kan jag inte göra. Så är det bara.

Efter 5 timmar med NP med eleverna orkar jag inte sitta med uppsatser dessutom. I stället blev det att göra fisksoppa till familjen. Idag var vi 5 kring bordet. Sandra och Joel. Sandra opererades i går och har vilat hos oss till Joel kom och hämtade hem henne. Vi hade en trevlig middag ihop som avslutades med kaffe och den sista kärleksmumsen.

Dottern och mannen tittar på Johan Falk och jag har mest pratat i telefon i kväll. Nu är det snart Biggest Looser och sedan sängen.

Inga kommentarer: