tisdag 17 januari 2012

Underbart tråkigt

Lugn dag idag. Tisdag betyder att jag kan sluta tidigt om jag vill. Idag ville jag gå hem 15.30 men jag har inga lektioner efter klockan 12.

Dagen har bestått av språksociologi, referatskrivning, mentorsträff, rättningar, handla ny kaffepress, dagstidning, planerat lektioner, facebookat, lagat ugnsfalu med broccoligratäng/potatismos, pratat med pappa i telefon och nu kaffe i soffan med nyheter och snart handboll.

Mitt liv är underbart tråkigt just nu. Inga berg- och dalbanor känslomässigt. Vardagen och helg är inrutat och ganska händelselöst på exotiska uppdrag. Men jag njuter såå av att vi inte har en massa problem. Kan man ha det så här?

Jag har inga grubblerier som tynger mig. Fast snart händer det kanske lite förändringar i familjen. Mannen har kanske lite nytt på gång. Vi får se hur det blir.

Vad skriver man i bloggen om dagarna när allt är lika dag för dag? Ni få trogna läsare, vad vill ni läsa? Vad ska jag skriva om? Eller duger det med att hänga med i vardagen i vår gråa underbara vardag?

2 kommentarer:

Helena sa...

Vardagen duger bra för mig!! :)
Låter spännande med mannens ev förändringar.
Kram

Fotograferande fembarnsmamma sa...

Vardag!! Saknar er! kram