onsdag 28 januari 2009

vampyrer, sopor och makaronipudding...

...har dagen varit fylld med idag. Det har pratats vampyrer i klassen eftersom vi läser Låt den rätte komma in. Jag är imponerad över hur mycket vampykunskap det finns i klassen. Mina elever vill gärna att vi ska gå och se filmen också. Jag är tveksam. Det flashar upp så hemska bilder i mitt huvud när jag läser och vet inte om det är så lämpligt att ta med klassen på en sådan film. Men de är väl mer vana vid att se ruskigheter på film än jag.

På tal om film så skulle jag gärna vilja se filmen Australia. Det verkar vara en höjdarfilm, alla jag känner som har sett den rekommenderar den. Men vi har fullt upp många kvällar nu i två veckor framåt och till helgen och nästa helg är vi uppbokade. Få se om vi passar på när dottern är hos mormor och morfar.

Det pratas kompost och sopsortering överallt i dessa miljötänkar-tider. Just nu sitter dottern på ett program på Bolibompa där hon får lära sig allt om kompostering. Rena 70-tals pedagogiken!

Ikväll jobbar mannen sent, yngsta sonen spelar gameboy i soffan, äldsta sonen är hos kompisar och jag ska se på Top Model kl 20.

Dagens middag: Makaronipudding med råkostsallad (morötter och vitkål), rena 70-talet!

Inga kommentarer: