onsdag 1 oktober 2008

Hemma i dag

Dottern trillade och slog huvudet i går och fick en stor bula i pannan. Hon var mycket hängig i gårkväll och somnade jättetidigt. I morse sa hon att hon hade ont i huvudet när hon rörde på ögonen. Kunde det vara en liten lätt hjärnskakning? Vi tog det säkra före det osäkra och stannade hemma för att vila.

Vila? Hur tråkigt är det?, tycker min dotter. Hon är super rastlös men har nu funnit sitt lystmäte. Hon sitter och syr Barbie-kläder. Vi hade inget tyg, men hon är påhittig och plockade först fram kläder ur klädskåpet som hon tyckte vi kunde klippa sönder. Det gick jag inte med på. Till slut hittade hon en docksängsmadrass till en docksäng som inte finns längre. Den har hon klippt sönder och tömt innehållet på. Nu ska det bli knästrumpor till Barbie....om vi hittar nålen...den var här alldeles nyss.

Båda sönerna är mycket lyckliga idag. De har båda fått sina nybeställda ipods. Yngsta sonen fick sin i går och äldsta sonen fick sin i dag.

I går var vi och beställde ett par nya örhänge till dottern. Titanörhänge, guldfärgade med röd sten. jag var också med A då han skulle köpa ett par nya jeans. Nu när han får sitt eget barnbidrag och måste handla för sina egna pengar duger det att handla jeans på H&M, till skillnad från innan då det helst skulle vara dyra Acne-jeans. Nu blev det fina jeans från H&M.

Nu märks det att hösten har kommit på riktigt. I går började desperate Houswifes igen och jag och sönerna satt bänkade framför tvn. På måndag börjar Cityakuten igen och vardagkvällarna är räddade.

1 kommentar:

Fotograferande Maria sa...

Hej! Hur mår lilla Sara idag? Jag är hemma och jobabr med ett uppdrag...CD-omslag. Kul men svårt. Kram!