torsdag 15 juni 2017

Student


Tänk för 4 år sedan kom David till Paola och Mela. En vilsen och blyg pojke som socialen placerade långt från hans familj till en helt annan familj. En tyst men snäll pojke. En pojke som inte visste så mycket om hur det var att leva och bo i en frisk familj. Allt var omtumlande och konstigt för honom.

Ingen visste hur länge han skulle bo kvar. David fyllde ju 18 när han precis börjat gymnasiet och fick bestämma själv hur han skulle göra. Vi var många som hoppades på att han skulle stanna kvar och göra klart gymnasiet. Det visade sig att han också valde ansvar och utbildning och stannade kvar.

Idag 4 år senare tar han studenten och han, vi, alla var så så stolta över honom. Han är färdig fordonstekniker och har fått jobb på Toyota och de betalar dessutom hans körkort. Det är hans tur att få lite flyt i livet.

Paola och Mela höll ett fint tal till David där de berättade hur stolta de var över honom. David höll ett fint tal där att han tackade Paola och Mela för allt och han berättade hur mycket de betydde för honom. Detta sa han inför hela sin släkt som också hade kommit för att gratulera. Så stort! Inte ett öga var torrt efter hans tal. Tänk att denna blyga pojke som kom till dem 4 år senare håller ett fint tal så att alla hör på festen! Otroligt!

Inga kommentarer: