lördag 3 juni 2017

Städat förrådet

I dag var det städa-förrådet-dagen. Mannen var redan på gång när jag kom ut. Otroligt var mycket man vi kan stuva in i detta lilla utrymme! Allt bars ut och mannen skurade golvet.

Vi monterade upp IVAR-hyllan igen med nya hela gavlar men kunde använda de gamla hyllplanen. Det är ett litet jox innan det blir rakt och rätt, men vi klarade det utan några svordomar.

Mannen gick in och fixade lunch och jag plockade in allt igen och organiserade. En del sorterades bort. Vi fyllde en bil med skräp. Nu är det luftigt och det finns gott om plats i förrådet.

Mannen fixade dessutom två stolar som var vrangliga. Nu står de i garageförrådet. 

Vi passade också på att köra till tippen och slänga allt så vi kunde sätta punkt på allt.

Dottern delade reklam med det drog ut på tiden. Jag frågade henne när vi kommit hem om hon ville ha hjälp. Hon svarade att jag fick om jag ville men jag behövde inte känna mig tvungen. Så söt! Jag mötte upp henne och hjälpte henne i de 6 sista husen.

Jag satt en stund inne hos grannen och drack lite vin och vi uppdaterade oss lite, sedan gick vi in till vårt och lagade middag. Jag skivade grillresterna (korv, kött och potatis) i en form och hällde äggstanning med lite keso över allt och gratinerade i ugnen. En låda, som pappa brukade säga. Vi hade sallad till. Helt ok! Dottern är hos kompis i kväll och ska sova hos en annan kompis efter det.

Inga kommentarer: