onsdag 26 november 2008

julklappsutdelning

Jag är med i en bok om dagens julklappspaket Large. Det är så spännande. Jag har en "vän" utsedd, som jag ska hitta julklappar till, energikakan. Det är så roligt. Jag går och tänker på vad som kan vara roligt att få och jag försöker lära känna henne genom att läsa hennes blogg. Jag älskar att överraska, så detta är så roligt.

Inte nog med det. Jag ska få ett paket också. Det känns också så roligt. Tanken på att någonstans i Sverige finns det en kvinna som försöker mixa ihop en julklappspåse till mig. (tycker inte om mörk choklad men alla ljusa sorter ;-))

Till helgen ska jag ut och handla till "min vän" och komplettera dotterns adventspaketkalender. Jag har bara ett fåtal paket kvar till henne. I år har vi bara två paketkalendrar, för när man har fyllt 15 får man ingen mer. (Måste sätta stopp någonstans) Mannen och jag brukar sitta uppe sent den 30/11 och packa in alla dessa småpaket. Mannen svär över att vi alltid är ute i sista minten, men jag tycker att det är en mysig tradition. Nästa år har vi ju bara 24 paket istället för 72 som vi hade förra året.

Igår var det stora utvecklingssamtalsdagen. Dotterns samtal började 15.30. Därefter hann vi hem och åt middag. (det blev rester) Yngsta sonen kom hem från att ha skrivit sitt sista test i sitt åtgärdsprogram. (Han var så lättad och jag med. Det verkar ha gått bra). 17.30 var det utvecklingssamtal med yngsta sonen och han visar sig vara med på banan igen i alla ämnen. Nu ska han bara orka lägga på ytterligare ett kol för att höja sig till VG. Vi får se om han orkar hänga på. Det positiva är att han vill att vi föräldrar ska hjälpa och pusha honom fortsättningsvis också.

18.00 var det föräldramöte i äldsta sonens klass. De ska ju söka till gymnasiet om en månad, så därför fick vi information. Ikväll har vi öppet hus på min skola, kanske åker vi in och tittar. Han vill gå NV.

Mannen åkte tillbaka till jobbet och stannade där till över midnatt, men nu känner han sig i lite mer fas. Jag och sönerna avslutade kvällen med Desperate housewifes.

Nu återgår jag till futurum i klassrummet....

1 kommentar:

Fotograferande Maria sa...

Hej! Åh du skulle tipsat mig om den "julklappsgrejen" Var ju så snabbt klar med min swapp. Nästa år får du vara med på swappen Då har du 48 paket att slå in :) Kram Maria