lördag 16 juni 2018

Juni med mycket sol och fest

Egentligen har andra sociala medier tagit över i mitt liv, så jag känner inte för att ännu en gång dela med mig i bloggen. Men för min egen del är det kul att ha lite dokumenterat om familjen. Det blir ett slags fotoalbum/dagbok/minnesanteckningar som är kul att ha sparat.

Nästa månad har jag haft bloggen i 10 år. Kanske är det en bra tid att sätta punkt för bloggandet då. Vi får se.

Nu kommer i alla fall lite uppdateringar.


Den 7e juni var det avslutningsfest för 9orna och dottern var på fest. Vi föräldrar fick komma inledningsvis på mingel och fotografera våra fina ungdomar. Så fina alla var. Så stora alla har blivit. Nyss gick de ju i 3an, typ! Jag har många bilder men valde dessa för Tilda och Filip har varit med dottern sedan de var 1,5 år. Flickorna träffades på förskolan och har hängt ihop i vått och torrt sedan dess. De har varit med om "första gången" tillsammans massor med gånger. Nu efter skolavslutningen kommer de gå i olika skolor men de har band som binder samman dem for ever.

Filip och dottern blev grannar och bästa kompisar när vi flyttade och blev grannar sommaren 2003. De har också hängt ihop mycket och Filip kommer nog alltid att ha en speciell plats i dotterns hjärta. Dessa barn har ju en så många gemensamma minnen och de har en gemensam grund som präglar dem till den vuxna person de kommer att bli. Nästa gång jag tar fina foton på dem tillsammans blir väl om 3 år då de tar studenten.

Vi har haft strålande sommarväder sedan början på maj. Det är torrt i markerna och skogsbränder på en del ställen i landet. Bönderna mår nog dåligt av detta. Men jag njuter. Alla sverigebor har ju redan hunnit bli solbruna och nästan alla jag känner har redan badat i havet i Sverige! Dock inte jag.... men jag ar fått solbruna ben.

Inga kommentarer: