fredag 26 februari 2016

Traderaannonser

Dottern lärde sig hur hon skulle sätta in annonser på Tradera. Hon har en hel del ljudböcker till salu. Hoppas hon får dem sålda. Problem är att det är ganska dyrt med portot.

Vi tömde bokhyllan i hallen på ovanvåningen och bar ner den. Nu står den på uteplatsen. Vill grannen ha den får hon den annars åker den till soporna i morgon. Det blev väldigt luftigt och öppet på ovanvåningen. Fast jag vill nog ha en låg hylla där. Vi får se hur det blir med det.

Jag hittade en låda med minnessaker och där låg ett kuvert med alla brev som jag skickat till mormor och morfar. Jag läste de brev som jag skrev när jag gick i 7an, alltså samma ålder som min dotter. Jag blev häpen över att vi är såå lika. Det skulle kunna varit hon som skrev breven. Vi pratar på samma sätt, vi formulerar oss lika och vi har samma humor.

Ikväll hittade jag på en ny rätt som blev jättegod.
Jag stekte ihop tacofärsrester med tacokyckling, slängde i tärnad tomat, lite majs och så hade jag en halv burk creme fraiche och en liten skvätt grädde. Till det hade vi ris och en fräsch grönsallad.

Ikväll blev det dessutom hemmagjorda fastlagsbullar till kaffet.

Usch nu är det snart slut på sportlovet. Men efter 3 veckors arbete är det påsklov.

Inga kommentarer: