lördag 13 februari 2016

jobb och mello

Idag sitter jag mitt uppe i rättningsträsket. Jag tycker inte om att rätta. Jag har valt helt fel jobb! Men jag gillar att läsa deras texter. Jag älskar när jag ser hur de utvecklas. Jag tycker det är såå tröttsamt när de ska "straffa" ut mig genom att inte träna och slita. Då når de inte några mål och då är det jag som är dålig. Ja det är baksidan med jobbet med dessa elever är int så många som tur är. Men jag vill att alla ska lyckas.

Jag har suttit och rättat mellan 12-18 med fikapauser och hänga tvätt pauser. 1/3 är klar, så det betyder mycket jobb i morgon också.

Dottern är sjuk på riktigt idag. Hon har sovit mycket idag, Hon har feber och jätteont i halsen. Hon är duktig på att dricka mycket honungste, vatten och isglass fungerar också. Hoppas min lilla flicka är bättre i morgon.

Nu har vi sett mellon. Jag är så besviken. Den enda låt jag tyckte om åkte ut direkt. Det finns väl inga kvinnor i min ålder som röstar utan det blir vad ungarna röstar fram.

Nu har vi slagit över till Gaygalan i 4an. Stämningen höjdes redan med 100%. Heja Marika! Så stolt att det är någon jag känner.

Inga kommentarer: