lördag 9 januari 2016

Min första sons födelsedag idag

Idag fyller min förstfödde son 23. Min lilla plutt har blivit en ung snygg man som fixar sitt eget kalas när han fyller år. Ja, hans flickvän har ju också ett finger med i spelet när det gäller att fixa kalas. Tiden går och det känns inte alls länge sedan jag var 23. Då sparade jag för fullt för att på mitt 24e år göra min jorden-runt-resa. Min 23-årige son satsar på utbildning och har andra mål i sikte.

Dagen började dock med att jag handlade på Willys före det var dags att köra till innebandymatch.
Hemmamatch som tur var. Vi tillbringade 2 timmar i en idrottslokal och dotterns lag bjöd på spännande underhållning, dock förlorade de med 1 mål. Det blev 2-3.

Direkt från innebandy och hem och hämtade presenter och rulltårtor som sonen hade ställt hemma hos oss, sedan hem till sonen. Tänk att för första gången i hans liv inte göra ett smack inför hans kalas. Jag kunde bara glida in till ett färdigt kalas. Underbart!

Han hade bjudit hela gänget. Första sittningen bestod av familj och släkt och när vi sedan gick skulle vännerna dyka upp.

Mormor G följde med oss hem. Vi festade på fläskfilégryta, drack lite vin och till kaffet i soffan bjöds det på Stjärnorna på slottet. Vi satt ett tag och pratade innan vi sa godnatt. Det är så himla mysigt att mormor G över natten. Vilken lyx att ha ett gästrum!

Inga kommentarer: