fredag 25 december 2015

Julen är här

Lille julafton började på vårdcentralen, urinvägsinfektion, fortsatte med julklappsshopping i stan som avslutades med att morfar Sven och dottern mötte upp och vi åt lunch ihop i saluhallen. 

Vi åkte hem och gjorde Jansson och kålrotslåda sedan var det dags att göra tacos till kvällen. Y-sonen med flickvän kom och var med oss och vi hade en mysig kväll.

Julafton startade med långfrukost som gick över till 11-kaffe. De sista klapparna slogs in och lagom före 15 åkte vi till min bror och svägerska. Där hade vi en fantastik julafton tillsammans nära och kära. I år var vi 18 personer tillsammans. Vi drack glögg, de som ville såg Kalle Anka, vi dukade fram årets julbord, vi åt, sjöng och pratade länge. Flickvännerna kom, en hade jobbat och en hade varit hos sin mamma med familj. 19.30 kom tomtefar och tomtefar. Så charmigt par! De kom, de delade några klappar och så sjöng vi jullåt tillsammans. Vi avslutade kvällen med julklappsspelet, sedan skjutsade jag hem y-sonen med flickvännen så de fick fortsätta julfirande med hennes familj. När jag kom tillbaka till bror och svägerska hade det mesta blivit undanplockat och svägerskans förkylning hade tilltagit så vi packade ihop och åkte hem.

Vi hade en skön, härlig och underbar julafton.

God fortsättning!

Inga kommentarer: