söndag 3 februari 2013

Äntligen februari


I år verkade januari månad dubbelt så lång som annars. Inte för att jag längtade efter lön men efter alla fester i början på månaden så är det bara en lång väntan till våren. Det känns ju inte helt vårligt i februari heller men den månaden har en tendens att bara rusa förbi.

Veckan som gott har inte hänt något nytt, bara vanlig vardag och då känns det inte så meningsfullt att blogga om det. Vardagslunk, vardagstjaffs och vardagsstress precis som vanligt.

I går rörde det dock lite på sig. Glömde att fotografera men dottern spelade matcher igen. Vi åkte i karavan hela innebandygänget med spelare och föräldrar till Ängelholm, ca 1 timmes bilresa. Det var klarblå himmel, solen sken och 2 minusgrader och alla var på topp. Men det blev bättre.

Flickorna presterade oerhört bra. De var bara 10 som var med och en av de som var med var lite krasslig, trots det så vann de match 1 med 13-1. Lite trötta skulle de på match 2 och möta Helsingborgtjejerna som de mött 2 gånger tidigare. Första gången slutade det oavgjort och andra gången förlorade de med 2 mål efter en mycket jämn och spännande match. Igår vann de med 2 mål och det var en mycket jämn och superspännande match. Vi föräldrar var helt svettiga efter matchen.

Y-sonen och flickvännen hade gjort deras goda potatisgratäng som doftade ljuvligt när vi kom hem och salladen var klar. Det var bara för mig att steka köttet. God middag med alla barnen!

Klockan 20 började då årets stora snackis, melodifestivalen. Något vi brukar bänka oss framför tillsammans med grannarna och klaga och klaga och klaga. Det hör till. Men i går var det nog årets sämsta program någonsin. Låtarna var katastrof, tekniken strulade massor och låtarna var katastrof. Artisterna var allt från kostymklädda killar till pyjamasklädda sångare som sjunger gosa.... och en av artisterna som gick vidare var en lite smärt dockliknade flickwannabee kille från Norrland. Ja ja mycket ska man vara med om. Få vilka clowner det blir nästa vecka.

Idag är det stora tvättaredagen. Jag dubbeltvättar både i tvättstugan och hemma. Skönt att få det undantorkat snabbt.

Inga kommentarer: