söndag 4 september 2011

sol och tvätt

Helgen är härlig!

Just nu smiter jag in från solen för att få en snabbtitt hur det går på tresteg. Då passar jag samtidigt på att blogga lite.

Idag har vi sol och vi njuter av den. Jag torkar tvätt ute. Några gånger till ska vi väl kunna hinna det innan hösten tar över och det blir för drygt att torka ute. jag njuter av all tvätt som torkas ute. Den känns så fräsch och ren jämfört med inomhustorkad.

Idag planerar jag att tillbringa så mycket jag bara kan ute. Jag har redan hunnit med kaffe hos grannfrun. Jag har rensat i en del av utekrukorna. Några blommor har gjort sitt för i år. Vi ska grilla entrecote idag och hoppas på att kunna äta ute.

Igår var jag mest trött och seg efter fredagens festande. Jag börjar bli för gammal för att vara ute i festandes tecken bland stim och hög volym. Så det blev inte allt för mycket gjort. Jag bakade dock 2 omgångar bröd, hjälpte igång sonen så han fick tvättat och matade vår egen tvättmaskin också.

I fredags avslutades arbetsveckan med att jag blev utbjuden på lunch av en gammal god vän och kollega. Vi åt gott och pratade ikapp oss under några timmar. Sedan fortsatte festligheterna. Jag hann precis hem och duschade för att sedan ta bussen ner till stan. Där väntade en trevlig kväll med mammorna från "mammagruppen". Kära A fyllde år så vi firade henne. Mycket trevlig start på en härlig helg!

Inga kommentarer: