söndag 25 september 2011

ödlan på väg bort...

Söndag kväll och jag känner mig nöjd med denna helg.

Igår morse steg mannen och jag upp klockan 6, tog med oss frukosten och körde till Göteborg. Klockan 9 var vi på plats när det började. Vi såg en massa kändisar och fram till 12 var där drägligt sedan blev det för mycket folk. Vi stannade ytterligare 1 timme sedan gav vi upp. Då hade vi träffat många författare, lyssnat på en del av dem, handlat lite böcker och fikat. Vi var nöjda och åkte hem till barnen igen.

Hemma vilade vi lite sedan lagade y-sonen och flickvännen middag, spagetti och köttfärssås, och jag gjorde en äpplekaka, årets första. Vi hade trevlig middag! På kvällen landade vi i soffan och tittade på Fångarna på fortet.

Idag har det varit sommar igen men jag hann inte ut i solen. Jag hade förra veckans arbete att göra som jag inte kunde då men fick klart idag. Rättningar, planeringar, texter har lästs och lektioner är skapta. Nu är jag redo för morgondagen.

Mina ögon har blivit mycket bättre. Salvan jag fått att gnugga in i ögonen gör nytta och dropparna håller lite av klådan borta. Huden runt ögonen håller också på att läkas. Skönt! Jag kan gå till jobbet i morgon och visa upp mig utan att må dåligt.

Idag har mannen grillat god entrecote och vi ugnsbakade potatis, morötter och blomkål och hade svampsås till och smörstekta kantareller.

Ikväll blir det Robert Gustavsson på tv.

Inga kommentarer: