onsdag 18 mars 2009

lååång dag idag


Jag sitter kvar längre på jobbet idag. Jag försöker alltid jobba klart på jobbet och samtidigt vill jag att dottern ska ha så korta dagar som möjligt på dagis. Den äldsta sonen hämtar sin syster på måndagar och den yngre på onsdagar och då passar jag på att jobba "klart", så klar man nu kan bli....De andra dagarna hämtar jag 15.30 förutom på fredagarna då jag hämtar 13.
I morgon ska mina ettor få fördjupa sig i olika skapelsermyter från hela världen. Det kommer att bli ett pararbete och ska mynna ut till trevliga redovisningar i nästkommande vecka, därefter ska de ha gruppdiskussioner i tvärgrupper. Hoppas att det kommer bli trevligt. Det är duktiga ungdomar och de är pratglada, så virket finns.
Idag känner jag mig trött. Träningen i går tog på krafterna. Men det kommer att vara en lugn kväll i kväll hoppas jag. Jag kan ju aldrig riktigt veta vad tonåringarna sätter igång, eller vad de får mig att sätta igång med.
Kvällens middag; fiskbullsgratäng med potatismos och räksås, broccoli. (Pengarna är slut och till lika maten i frysen så jag fick improvisera utifrån det vi hade i skåpen. Jag avskyr fiskbullar... kanske därför det är det enda som finns kvar nu....)

3 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

Du fåt blund och låtsas att du tugagr på lax ;) Härär dte ocks tomt tills på fredag. Trist. Allt bra med er? Kram Maria

Anonym sa...

Fiskbullsgratäng! *s*

du är ju för underbar!

Fotograferande Maria sa...

hehe Japp, reklambranschens krypteringskod :) Du fattar vad jag menade va? *Skratt*