fredag 20 februari 2009

snart sängdags

Ja jag hade högtflygande planer i morse. Inte mycket blev av av min planering.

Jag gick till sjukgymnasten som var avtalat och fick träning på recept. Nästa väcka ska jag skriva in mig på Nautilus och börja styrketräna. Nu till en början med 2 gånger i veckan för att sedan kanske utöka en gång till. Målet är att jag ska träna upp styrka och kondition. Jag ska också få gå hos sjukgymnasten och träna på rörelser som ska främja hälsporren i hälen. Till hösten ska jag förhoppningsvis vara redo för powerwalking ingen och kanske någon gång i framtiden kan jag gå på power pump, som jag testade för 3 år sedan och tyckte var så kul. Men vi börjar nu i liten skala och ska försöka få igång min kropp igen...

När jag kom hem fick jag sprängande huvudvärk och blev kraftlös. Varken handling, bakning eller strykning blev av....suck! Snacka om att jag har full upp i morgon, fast kakorna kan vara i ugnen när jag städar och stryka kan jag göra när det är melodifestival och mannen kan släppa av mig på City Gross och sedan köpa cykeln när jag handlar. (De som ska sälja cykeln kommer inte hem förrän i morgon lunch så då ska vi stå på deras uppfart och välkomna dem.) Stryka gör jag någon annan dag....(det har jag sagt länge nu. I botten ligger det en julduk.)

Nu är mitt sportlov slut. Så snabbt en vecka går. Jag har kollat en hel del på sport på tv och så har jag ju fått fysisk aktivitet på recept idag. Måste vara rekord med sport för min del.

Vi, jag och dottern, har haft många sköna stunder tillsammans. Ja, faktiskt med grabbarna också men de ser man inte så mycket av nuförtiden. Annat hägrar för dem än att vara tillsammans med mamma. Skönt att ha ett barn hemma som älskar att vara med sin mamma. Vi bakat, haft hemmaspa och pysslat om varandra, fikat med gäster, shoppat och framförallt pratat om allt möjligt. Ni som känner oss vet att både hon och jag älskar att prata....

Jag har fortfarande ont i halva huvudet och ner på axeln, så nu ska jag ta något smärtstillande och gå och lägga mig. I morgon har jag fullt upp och kan inte lata mig som idag.

Dagens lunch; McDonalds (jag vet, jag är en dålig människa!)
Dagens middag; rester (suck! Det går utför för mig..)

Inga kommentarer: