torsdag 27 augusti 2015

vardag med täppt näsa

Jag börjar komma ur min lyckobubbla efter lördagens fest. Jag är så tacksam över att ha en sådan fin familj och så fina vänner!

Måndagen var seg och jag var ingen bra lärare. Tisdagen var jag något piggare på lektionerna men jag började känna mig förkyld/allergi. Onsdag var jag pigg i klassrummet och hade koll men somnade en stund i soffan direkt när jag kom hem. Tur att dottern fixade maten. Idag har jag mest varit täppt i näsan och skrovlig i halsen och jag dog en stund i soffan när jag kom hem idag med. Tur att mannen orkade laga middag.

Denna veckan har dotterns innebandy kommit igång igen. Jag skulle tagit upp min träning denna veckan men jag har inte orkat. Det får bli nästa vecka.

Nu ställer vi in siktet på vår London-weekend. Idag köpte jag biljetter till mig och dottern till the Lion King. Y-sonen ville också följa med men det krockade med invigningsmatchen mellan England-Fiji i rugbyn, så han väljer att sitta på en pub med mannen och kolla på den matchen.

Jag och dottern ska mest shoppa och fika men vi får väl hitta på någon turistaktivitet också. Funderar på London Eye när det blivit mörkt.

Inga kommentarer: