måndag 3 augusti 2015

Sommaren är här!


Ett litet smakprov på hur det ser ut på väggarna i dotterns nya rum. Idag har jag jagat hyresvärlden om det fanns en mikroskopisk chans att få golvet lagt innan hon flyttar in om 3 veckor. Än har jag inte fått tag i den ansvarige men jag misstänker att det blir ett nej. Vi har lång kö ocg framförhållning för att få något vidgjort och de var ju hos oss i maj, fast då visste vi ju inte att vi ville ha ett golv till.

Idag har jag och dottern varit på friluftsbadet och chillat. Äntligen sommartemperatur i luften men det var iskallt i bassängen. Nu ska det bli varmt alla dagar åtminstone 14 dagar till så bassängerna kanske värms upp.

Eftersom det blev som blev det sitta ute på uteplatsen och grilla. Idag fick vi hit y-sonen med flickvän. De var dessutom barnvakt till en 2 månaders flicka i 1-2 timmar så de tog med henne och undrade hur de fick henne att sluta att gråta. Jag fick henne och efter lite mat, rap och mera mat och lite kräk på min axel var hon nöjd tills mamman kom och hämtade henne.

Amanda kom också hit. Hon ska sova över tills i morgon och hänga med till badet i morgon. Hon blev så paff när hon såg sin stora kusin med flickvän med en liten bebis. Hahaha.

Flickorna har haft det mysigt med att fixa naglar på ovanvåningen och jag och mannen avslutade kvällen med ett avsnitt "Morden i Midsumer".

Inga kommentarer: