lördag 8 augusti 2015

Bebis


Idag fikade vi hos min kusin och hennes man i Helsingborg och hälsade på deras lille Kalle som blir 1 månad i morgon. Gosig liten grabb som sov mest hela tiden vi var där. Tiden rusar på så snart sitter han, kryper och äter med sked men än så länge kan föräldrarna njuta av bebisbubblan.

I går tog svägerskan och Amanda ledigt från jobb och dagis för att sola och bada med oss. Men vädergudarna ville annorlunda. Svägerskan slösade en semesterdag på att sitta och frysa på badet eller huka under handduken då det öste ner. 

Vi gav upp vid 15 och jag och dottern åkte hem och städade ovanvåningen. Vi var skitduktiga och var supereffektiva och 60 minuter senare hade vi en superren och välstädad ovanvåning. Sedan duschade vi och gjorde fisksoppa.

Nu när kvällen kom blev det fint väder igen och grannarna kom till uteplatsen och drack ett glas vin. Vid 23 blev det kallt och vi bröt upp.

I förmiddags tog vi tre ett ryck till och städade delar av nerdervåningen, tvättade och jag och dottern åkte till Nova och handlade present till lille Kalle sedan åkte vi till Helsingborg.

Nu har vi handlat på City gross, lagat och ätit mat och nu är det "Morden i Midsumer". I morgon hoppas vi på sol och bad.

Inga kommentarer: