söndag 19 juli 2015

Hemma bra men borta bäst!
Hemma har vi det bra när det händer något kul. Förra helgen kom svägerska med familj till oss och min bror och svägerska anslöt också på lördagkvällen, då vi spelade kubb, åt jordgubbspaj och satt ute och frös. Vi fick ge oss och flyttade in vid 23. Men vi hade många trevliga timmar tillsammans.

Dottern har varit med bästisen i stallet en eftermiddag och hon fick t o m prova på att rida. Hon vill helt klart hänga med till stallet fler gånger.

2 baddagar har vi haft på Källbybadet tillsammans med svägerska och kusiner. Grannen hängde också med en dag. 

I torsdags kom alla barnen hem. Så roligt! Vi grillade, spelade kubb med grannarna och satt ute och snackade och frös. Sedan var ungdomarna tvungna att bryta upp för de skulle upp tidigt nästa dag och jobba.

Eftersom y-sonen och flickvännen har köpt lägenhet och flyttat hänger de en hel del på IKEA. Jag och dottern offrade oss och hängde på en dag så de kunde få hem en tv-bänk och soffbord. De passade på att köpa trägolv till balkongen också så körde vi in till Media Markt där de köpte tv. Dottern har också hunnit med att sova över hos dem för de har en bäddsoffa i rummet.

Den stora händelsen som hänt sedan vi kom hem är att Kalle är född. Min kusins son, som föddes den 9 juli. Vi hoppas på att snart få träffa honom.

Inga kommentarer: