lördag 16 augusti 2014

Kick-off mm


Igår hade vi kick-off på jobbet. De blir bara värre och värre efter varje år. Denna gång skulle vi lyssna på en Atle som skulle inspirera oss men han pratade i 3 timmar om hur bra han själv var. Skrattretande! Sedan gick en meningslös tipspromenad tillbaka till skolan där det serverades skumpa och snacks. 15 minuter senare åkte alla hem. Tråkigt!

Jag, mannen och dottern var hembjudna till Helena och Magnus. Martina och Niclas var också där och så flickorna så klart. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med goa skratt, god mat och god dricka.Idag har vi handlat gasoltub vår nya gasolgrill som mannen fått av min faster och farbror. De köpte en ny och undrade om ville ha deras gamla. Det ville vi. Idag har mannen invigt den och han njöt av att grilla. Mindre meck och snabbare klart.

Vi håller på att fixa i dotterns nya rum. Det fanns lite fula skrivhål och andra hål i väggen, så vi har spacklat, städat och satt upp rullgardin. I morgon ska vi måla en omgång nytt vitt så det blir fräscht sedan är det bara att möblera. 

Ä-sonen har skicka mms med bilder från sitt och flickvännens nya hem. De är jättenöjda. I morgon ska vi dit med täcke, kudde och lite annat och få se hur de bor.

Samtidigt som vi lever vårt liv och sitter en annan familj på sjukhuset och vakar över sin 16-åriga son som troligtvis inte kommer överleva. Som körde sin moppe i går lunch och krockade med en bilist. Hans hjälm flög av och hans huvud och kropp skadades så illa att han inte är kontaktbar. Kompisar, vänner, släktingar samlas på sjukhuset. Oroliga, ledsna och förtvivlade. Livet är så orättvist! Min brorson sörjer sin bästa vän, min bror och svägerska sörjer en ungdom som har varit i deras hem sedan barnsben. Så tungt! Så sorgligt! Önskar jag kunde göra något för att hjälpa men kan bara finnas här som stöd.

Inga kommentarer: